Pearlkittens
   Etusivu      Meistä/About us

Kissat ovat olleet osa perhettämme jo lapsesta lähtien.Kaikenrotuiset kissat ovat söpöjä, mutta olen erityisen ihastunut persialaisiin pörröturkkeihin. Tällä hetkellä vanhin kissani on 21 vuotias chincillauros. Terveystarkastuksessa todettiin kunnon olevan vieläkin hyvä vaikka vauhti alkaa vähitellen hidastumaan.

Kasvattajana toimin pienimuotoisesti elikkä pentuja on varattavissa satunnaisesti. Kissalani on eläinlääkärin terveystarkastama ja PKD-DNA negatiivinen. Olen rekisteröity TICA:aan. TICA on yksi Suomessa toimiva järjestö FIFE:n ja CFA:n lisäksi. Kaikilla järjestöillä on omat kissanäyttelynsä säännöllisesti. Kissat ovat tuoneet ja tuovat iloa elämääni. Toivottavasti niin käy sinullekkin!

 

Pearlkittens is a health inspected and PKD-DNA negative cattery located in Helsinki, Finland. We breed mainly Chincilla and Shaded Silver Persians. My cattery has been registered with TICA. I have had cats all my life and they have brought much joy into my life. I hope I can share this joy with others through my cattery. My oldest cat at the moment is a 22 year old chincilla persian, "Tursku." He is the veteran of my cattery but still going strong!